Najlepše plaže na otoku Brač Hrvaška

# Najlepše plaže na otoku Brač Hrvaška

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Nudimo vam seznam najlepših plaž na otoku Braču z velikim številom slik za vsako plažo, opis in lokacijo. Več informacij o vsaki plaži najdete s klikom na povezavo pod slikami vsake plaže.

Plaže v Braču po lepotiPlaža Zlatni Rat - plaža je gotovo najbolj znana na celotnem otoku, in ena izmed najbolj znanih na Hrvaškem. Plaža Zlatni Rat je posebna za njegovo sliko, še posebej, če jo gledamo iz zraka. Je blagovna znamka hrvaškega turizma in je glavna podrobnost številnih brošur ali voščilnic. To je priljubljeno, seveda, in zelo dobro opremljeno. Plaža ima vse, kar potrebuje. Obstajajo kabine, prhe in spremljevalci za reševalne delavce, ki skrbijo za varnost plavalca. V plitvih vodah je vodni park - odličen kraj za otroško igro, na plaži pa so kavarne in klubi z odlično ponudbo zabave in osvežilnih pijač. Mlajši gostje so na naši plaži, vendar število odraslih in parov z otroki ni zanemarljivo. Navsezadnje so vsi dobrodošli na naši plaži. Plaža Zlatni Rat bo s svojim značajem dobrodošla vsem gostom.

 Plaža Kotlina Bol Brač - Ta plaža se nahaja v samem centru Bola, na otoku Braču, ob restavraciji s sovražnim vzdušjem. Poleg kopanja in sončenja, ko želite jesti okusen obrok, je dovolj, da naredite nekaj korakov in ste že na mizi, v senci in čakate na vaš naročilo. Ko čakate, da pridejo krožniki, bo čas prelazil prek čudovitega pogleda, ki prihaja s terase te stavbe. Nahaja se na sami plaži in je zato zelo dobro pozicionirana, da uživa v trenutku.

 Paklenica FKK Bol Brač - na južni strani otoka, v bližini številnih najlepših plaž Hrvaške Zlatni rat v Bolu na Braču je ena izmed najbolj znanih nudističnih FKK plaž, plaža Paklina. Plaža se nahaja na zahodnem delu slavnega zlata roga. Glavni del plaže je gramoz in dolg približno 200 metrov, če iščete več zasebnosti, nadaljujte peš proti zahodu, kjer najdete čudovite peščene in skalnate zalive.

 Plaža Zora Sumartin - Če vzamete trajekt od Makarske do Sumartina na Braču, boste najprej videli to čudovito plažo in nato le zaliv in pristanišče, kamor se odpravljate na trajekt. Plaža je ločena od naselja, v naravnem okolju - med skalami in borovci. Prodnata je na sredini, medtem ko so stranice okrašene s prepletenimi kamni, nekateri primerni za sončenje. Morje je izredno čisto, precej mirno in udobno toplo. Pred pakiranjem prinesite sončne zapreke, vodo, brisače in po možnosti senčnik. Na plaži ni naravne sence, zato bo sončenje zelo dobro.Plaža Lovrečina - Plaža se nahaja v zalivu Lovran. To je še posebej dobro za družine z otroki, vendar bodo vsi sami našli kakovost. Narejen je iz finega peska, ima veliko plitvo točko in zato otroci radi igrajo na njem. Plaža je obdana z zelenjem, za zidanim kamnitim zidom, ponudba pa je obogatena z restavracijo v neposredni bližini. Če ste utrujeni od kopanja in sončenja, je najbolje, da sedite v restavraciji in uživate v okusnih prigrizkih. Tisti, ki niso zelo lačni, lahko iščejo osvežilno pijačo.

 Plaža Murvica je zelo priljubljena. Lep je in se nahaja v naravnem okolju. Nahaja se v južnem delu otoka Brača, pod vasjo Murvica. Narejen je iz majhnega prodišča, prekritega s skalami in prekritimi s penečimi valovi čistega morja. Plaža ima določen prostor za kopalce. Zanimivo je, da je njen pogled, še posebej zato, ker je pogled na razdalje, ki razkriva silhueto sosednjega otoka Hvara.

 Plaža Zastup Brač Splitska - poleg apartmaja Splitska, na otoku Braču, plaža Zastup. Nahaja se v zalivu, obkrožen s cesto in je dosegljiv. Plaža je sestavljena iz srednje velikih kamnitih kamnov, obkroženih z zelenjem in lokalno cesto. Morje je plitko, primerno za otroke in ljudi, ki plavajo manj. Odloča se od samega naselja, zato je dobro, da prinašate vse, kar potrebujete, še posebej, če nameravate cel dan preživeti na plaži.

 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala