Zlatni Rat Beach, Bol na Braču slike

# Zlatni Rat Beach, Bol na Braču slike

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Ta plaža je zagotovo najbolj znan po vsem otoku, in eden od najbolj znanih v Sloveniji. Zlatni rat je nekaj posebnega, vendar po njeni sliki, še posebej, če se gleda iz zraka. Je blagovna znamka hrvaškega turizma in večjih detajlov številne brošure in voščilnice. Priljubljena Seveda, in zelo dobro opremljena. Plaža ima vse, kar potrebujete, da imajo. Tam so garderobe, tuši in skavte, da opozori reševalcev, ki skrbijo za varnost kopalcev. V plitvinah v vodni park - odličen kraj za otroke, da igrajo, in na plaži se nahajajo bari in klubi z vrhunsko izbiro zabave in osvežilno pijačo. Najmlajši so vodilni na naši plaži, ali je število odraslih in parov z otroki ni zanemarljiv. Tako rekoč vsi so dobrodošli v naši plaži. Njegov značaj, Zlatorogovo, dobro bo sprejem vseh gostov. Narejena je iz majhnih kamenčkov, prostorno in sončno celotni površini. Šele proti koncu plaže, kjer se nadaljuje celino, lahko najdete nekaj sence. Poleg naravno senco, v tem delu se nahajajo omenja restavracije, katerih terase v senci. Z karkoli strani si poglej, bo Golden Horn očarala s svojo lepoto. Uživajte v nekaj slik, ki jih pripisujejo, kot tudi video posnete na tej plaži.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala