Najlepše plaže na otoku Vir na Hrvaškem

# Najlepše plaže na otoku Vir na Hrvaškem

Sjeverna dalmacija

Vir (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Prinesemo vam seznam najlepših plaž na otoku Vir z velikim številom slik za vsako plažo, opis in lokacijo. Več informacij o vsaki plaži najdete s klikom na povezavo pod slikami vsake plaže.

Plaže na otoku Vir, ki jih je naredila lepotaPlaža Duboka Draga je še posebej draga ljudem tega kraja. Gostje bodo vedno priporočili obisk plaže, in pogosto pravijo, da so najlepša plaža v Viru. Otokarji pravijo, da je zaliv Duboka Draga najlepša plaža v Viru. V bližini je Plaža Crvenka. Iz čistega morja in razdalje od naselij je jasno. Nahaja se na severozahodni strani otoka, zunaj otoških naselij. Do plaže se lahko pripeljete z ladjo, na primer jadrnico ali jadrnico.

Plaža Duboka Draga VirPlaža Crvenka se zdi neprimerljiva in zelo nedostopna plaža. Če pogledate na obalo, lahko brez težav ugotovite, da to ni mesto za vsakogar. Ta plaža dejansko privlači pustolovce in ljubitelje narave. Če vas zanima podvodni svet in prosto živeče živali, ki potekajo pod morsko gladino, tukaj boste zagotovo uživali. Skalnata dno pritegne številne vrste, po drugi strani pa zmanjšuje prisotnost ljudi.

Crvenka otok Vir više slikaŽitna plaža je ena od glavnih na otoku Vir. Plaža je okrašena in opremljena z vsemi potrebnimi stvarmi za ta namen. Je širok 300 m, zelo priljubljen in vedno dobro poseljen. Poleg najema pedala ali drugih rekvizitov za sebe ali otroke, obstajajo številne lokalne restavracije in restavracije, ki ponujajo osvežilne pijače ali okusno moko.

Plaža Žitna VirPlaža Donja Prezida Vir - Plaža je značilna plitvo plitvino morje in na plaži, v kombinaciji z betonskimi deli. Poleg plaže je veliko zasebnih nastanitev, gostinskih objektov, kot so kavarne in restavracije. Plaža je res sporna, primerna za vse starosti, še posebej za družine z otroki. Na plaži ni naravnega senca, zato je dobro prinesti senčnik in ga dobro zaščititi. Če želite osvežitev zunaj morja, obiščite nekatere lokalne kavarne in uživajte v priljubljeni pijači.

Plaža Donja Prezida VirPlaža Sapavac je posebna za peščeni teren z izrazito rdečo barvo. Poleg peska so številni deli pokriti s travo in plažo se dotika morja z vodo, ker je zemlja velik del zemlje. Pravijo, da je to blato za zdravljenje revmatičnih bolezni. Plaža je pokrita z borovimi gozdovi, za svoje goste je veliko sence, v bližnjem avto kampu pa je tudi bližnji avtokamp.

Plaža Sapavac VirPlaža Velika Slatina je prodnata, morje pa je droben pesek. Nahaja se v majhnem zalivu in ima obe strani s privezi za manjše čolne. Za plažo so številni apartmaji in gostinski objekti. Od plaže imate odličen pogled na otok Pag. Morje je mirno in plitko. Primeren je za družine z otroki, zlasti za goste v bližini apartmajev.

Plaža Velika Slatin VirGornja Prezida je dobro urejena plaža v številnih krajih v jugovzhodnem delu otoka Vira, v bližini Donje Prezide. Plaža se ponaša s peščenim morskim dnom, veliki kamenčki pa so tam zunaj. Morje je čisto tukaj, primerno za vse starosti. Ob plaži je otroško igrišče, medtem ko so v ozadju nastanitve za turiste. Gornja Prezida je dostopna plaža, ki jo najpogosteje obiskujejo turisti iz lokalnih penzionov, a gostje iz drugih naselij na otoku tudi prihajajo.

Gornja Prezida Vir više slikaPlaža Radovanjica - Otok Vir - Med morjem in ulicami Stara pot do Viru je plaža Radovanjice. Plaža je popolnoma urejena, prodnata in delno betonirana. Odlično je za celodnevne počitnice, saj imate na plaži vse, kar potrebujete. Betonski del je dober za sončenje, čisto morje pa bo občasno osvežilo. Čeprav na plaži obstajajo palme in druga nižja drevesa, na njej ni naravnega senca. Dobro bi bilo, da s seboj vzamete senčnik ali pa si ga najamete na stojnici na plaži.
Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala