Najboljše plaže na Mljetu - seznam najlepših

# Najboljše plaže na Mljetu - seznam najlepših

Južna dalmacija

Mljet (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Ponujamo vam seznam najlepših plaž na otoku Mljetu z velikim številom slik za vsako plažo, opis in lokacijo. Več informacij o vsaki plaži lahko najdete s klikom na povezavo pod slikami vsake plaže.

Plaže na Mljetu so urejene po lepotiPlaža Blace Limoni Plaža Mljet je peščena plaža v zalivu Lemon jugovzhodno od Saplunare. Lemon Bay je specifičen v tem, da je skoraj popolnoma zaprt, le v enem majhnem delu je morski prehod. Ta plaža ima peščeno morsko dno in rahlo spuščeno obalo, tako da se morate sprehoditi nekaj metrov do morja, preden se lahko kopate. Ta plaža je idealna za majhne otroke in neplavalce ter za igranje piciginov. Plaža je znana po tem, da jo je zajel hrvaški Survivor.

 Ta peščena plaža se nahaja na vzhodni strani otoka Mljeta v središču velikega zaliva Saplunara, obkrožena z gostim borovim gozdom, razdeljenim na dva dela plaže - velika in majhna plaža Saplunara. Večja plaža se nahaja na severu. Zaradi neokrnjene narave in čistosti morja na plaži je "Modra zastava". Plaže so peščene in zelo plitke. Za vse plavalce, ki se želijo skriti pred soncem, se nahaja gost gozd borovcev, ki vsem nudi senco. Na plaži lahko najamete sončnike in ležalnike, na voljo je tudi igrišče za odbojko na mivki. 

Zaliv Sutmiholjska je eden najlepših zalivov na otoku Mljetu, ki se nahaja na južni strani otoka, v bližini osrednje vasice Babinog Polja. V zalivu je več gostiteljskih hiš, ki preživijo poletne trenutke in uživajo v neokrnjeni naravi in popolnem miru. Čarobnost zaliva je v miru in tišini, ki jo ponuja vsem tistim, ki jo obiščejo in se odločijo, da bodo vaše poletne počitnice preživele tukaj. S prvimi sončnimi žarki so tudi tisti, ki izkušnjo dopolnjujejo in gledajo na čudovito, kristalno čisto morje in neoviran pogled na Italijo.Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala