Otok Rab (Hrvaška) za obisk in delo

# Otok Rab (Hrvaška) za obisk in delo

Kvarner

Rab (otok Rab)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Ponujamo vam seznam najbolj znanih znamenitosti in lokacij, ki jih morate obiskati, če ste na otoku Rabu ali v njegovi bližini, in predloge o tem, kaj storiti v Rabu ali kje najti apartmaje na otoku Rab.

Plaže na RabuParadise Beach v Loparju je najbolj znana in najlepša plaža na otoku Rabu in ena najbolj znanih plaž na Jadranu. Plaža je znana po svoji velikosti (dolga približno 2 km), peščenem dnu in zelo plitki, ki pomaga ogrevati temperaturo morja, ki je v povprečju nekaj stopinj toplejša kot na drugih plažah. Zaradi velikih peščenih plaž na plaži je zelo priljubljeno igranje odbojke na mivki, katere plaže ne manjkajo na plaži. Poleg športnih aktivnosti je v poletnih mesecih veliko število gostinskih obratov in udobja za uživanje na plaži. Plaža je priljubljena tudi med CNN-om med 100 najboljšimi plažami na svetu.

 Plaža Pudarica je peščena plaža in prva plaža, ki vas ulovi, ko prihajate s trajekta iz pristanišča Miskolc in enega najlepših na otoku Rabu. Plaža vodi do plaže, tako da jo lahko dosežete z avtomobilom. Na plaži je tudi najbolj priljubljen nočni klub na otoku, klub Santos.

 Plaža Kozica se nahaja ob vznožju gazbe med Supetar Draga in Lopar. Plaža je prodnata in se nahaja med nizko ležečo vegetacijo. Plaža ni lahko dostopna, lahko jadrate z ladjo ali pa se spustite do nje, če se odpravite s ceste na neravnem terenu in na velikem pobočju, vendar je to tudi odlična prednost za plaže, saj poletje ni preveč natrpano, kar je izziv za pogumne.

Nudistične plaže na RabuČe ste ljubitelj naturizma, je Rab zaradi velikega števila nudističnih plaž najboljše za vas na Hrvaškem. Tukaj je nekaj od njih.

FKK Stolac Lopar Rab V Loparju na Rabu so 3 nudistične plaže, Sahara, Ciganka in Stolac. Plaža Stolac se nahaja tik ob otočku Stolac, ki je blizu obale, do ko je mogoče plaziti po plitvih plažah. Plaža je skrita med skalami, ki zagotavljajo zasebnost, tla pa so peščena in skalnata. Do plaže lahko pridete le peš skozi gozd ali čoln. Na plaži ni vsebine.

Sahara Rab FKK Sahara Beach se nahaja v Loparju, na otoku Rabu v bližini ene izmed najboljših plaž na Hrvaškem - Paradise Beach. Sahara je FKK, nudistična plaža in je popolnoma peščena. V ozadju plaže je borov gozd, ki daje plaži posebno doživetje in zagotavlja senco za goste, ki se želijo skriti pred soncem. Na plaži ni nobene vsebine, zato morate vse to vzeti s seboj.

Plaža Ciganka Rab Ciganka je peščena plaža v Loparju na otoku Rabu, ena od 3 nudističnih plaž v Loparju, v bližini plaže Sahara in Stolac. Ciganka je najsevernejša od vseh treh plaž, ki se nahaja približno kilometer in pol od Lopre, ki je najbolj znana po svoji rajski plaži, ki velja za eno najlepših na Hrvaškem.

Plaža Kandarola se nahaja na zahodni strani otoka Raba na polotoku Frkanj, v bližini mesta Kampor. Plaža naj bi bila ena najstarejših naturističnih plaž v Evropi, angleški kralj Edward VIII s svojo ženo Walis Simpson pa se je kopal na njej, nekatere plaže pa se imenujejo angleška plaža.

 Kaj videti na otoku RabuStaro mesto Rab je največje mesto na otoku in najspektakularnejši del otoka Raba s čudovitim starim mestnim jedrom, nad katerim so zgrajeni 4 zvonovi, ki so simbol mesta. Mesto sestavlja 7 naselij, Banjol, Kampor, Barbat na Rabu, Mundanije, Palit, Rab in Supetarska Draga.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala