Rajska plaža Lopar Rab

# Rajska plaža Lopar Rab

Kvarner

Lopar (otok Rab)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Fenomenalna plaža je edinstvena zaradi svoje peščene barve in videza z veliko plitko plažo in množico raznovrstnih vsebin ob plaži za otroke in odrasle. Peščena plaža kot otroško igrišče in kopanje v sankah. Brezskrbni dopust za starše, medtem ko se otroci ukvarjajo z igranjem v pesku in plavanjem v plitvini. Paradise Beach v Loparju je najbolj znana in najlepša plaža na otoku Rabu in ena najbolj znanih plaž na jadranski obali, zato je morje zaradi obale lažje segreti, temperatura morja pa je vedno višja. Zaradi velikih peščenih plaž na plaži je zelo priljubljeno igranje odbojke na mivki, katere plaže ne manjkajo na plaži. Poleg športnih aktivnosti je v poletnih mesecih veliko število gostinskih obratov in udobja za uživanje na plaži. Plaža je priljubljena tudi med CNN-om med 100 najboljšimi plažami na svetu. Plaža ima modro zastavo od leta 2003. Čudovit razgled na Velebit v daljavi in ​​otoček Lukovac daje tej plaži poseben pridih. Lepa plaža, ki mora zagotovo postati ena od destinacij na vašem seznamu za obisk, če ste na otoku Rabu.

Nedostatak: Sončniki in dežniki so lahko preveč precenjeni (120 kn), brez tuša na plaži. in Ciganka.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Rajska plaža na Rabu

Šljunčana plaža smještena je podno stjenovitih litica, opremljena suncobranima i raznolikim sadržajem za sve uzraste. Rajska plaža jedna je od ljepših na našem otoku, a svojim gostima nudi zabavne aktivnosti u vodi i izvan vode. Osim sunčanja i kupanja u moru, ovdje možete uživati u vratolomijama poput brze vožnje skuterom po vodi, spuštanja niz vodeni tobogan i još raznim drugim aktivnostima.

  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala