Najlepše plaže na otoku Murterju Hrvaška

# Najlepše plaže na otoku Murterju Hrvaška

Sjeverna dalmacija

Murter (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Nudimo vam seznam najlepših plaž na otoku Murter z velikim številom slik za vsako plažo, opis in lokacijo. Več informacij o vsaki plaži najdete s klikom na povezavo pod slikami vsake plaže.

Plaže v Murterju po lepotiPlaža Podvrák Murter - Plaža Podvrák je še ena plaža, ki jo imajo otočani. Čeprav se prvi zdi, da domačini Murter skrivajo ta dragulj in ga hranijo zase, to seveda ni res. Vsi gostje so dobrodošli in otočani poskušajo pokazati svojo naravno lepoto v najboljši luči. Plaža se odlikuje predvsem zaradi belega peska, ki morju daje modro in kristalno čisto barvo.

 Plaža Slanica je glavna plaža na otoku Murterju. Nahaja se na južni strani otoka, v bližini hotela Colentum. To je peščena plaža, številne trditve in najlepša plaža na tem območju. Zaradi plitvih voda, ki potopite v plažo, je primerna za otroke in ljudi, ki so šibkejši ali pa ne plavajo. Tudi plaža je odlična izbira za tiste, ki ljubijo športne aktivnosti v vodi, zato je dobro igrati picigine, odbojke in podobne dejavnosti, ki so značilne za naše morje.

 Juliet Murter Beach - To je osamljena, majhna prodnata plaža, kjer običajno ni gneče v srcu sezone. Do zaliva lahko pridete, če parkirate kolo blizu taborišča Kosirina in nadaljujte peš.

 Zaliv Garbinada je tik ob zalivu Julia, kjer smo že napisali. Tudi v bližini so Beach Bar Fjaka in kamp Kosirina.

 Plaža Kolentum Hrvaška - Plaža se nahaja na severnem delu otoka Murter pri arheološkem najdišču Colentum na polotoku Murter v Gradini. Izum arheološkega najdišča je, da polotoka Gradina postane arheološki in rekreacijski park kot turistična atrakcija, zato je ta plaža prva arheološka plaža na Hrvaškem. Dolga dvesto metrov, ta plaža je najdaljša na otoku, urejena pred poletjem 2017.

 Plaža Betina - prodnata in skalnata plaža v centru mesta s prekrasnim pogledom na Betino. Plaža je velika in prostorna v bližini je restavracija in otroško igrišče.

 Plaža zaliva Jazina se nahaja v Tisnu v bližini avtokampa Dalmacija na otoku Murter, izkušnje v naravnem okolju pod toplim soncem, ki se lahko sprostite v čudovitih in čistem morju našega morja. Z lahkoto pridete do zaliva, če sledite majhni lokalni cesti, vsi plavalci, ki prihajajo s svojim avtomobilom, imajo prostorno parkirno mesto. Ta plaža je obrnjena proti severu in gleda na Pirovac kanal. Morje na plaži je plitvo in primerno za vse starosti in za manj usposobljene plavalce. Plaža je okrašena s finim peskom in toplim morjem, ki ga diši.Plaža Jazina TisnoPod Jasenovcem je še en zaliv na južni strani otoka Murterja. Če ste blizu, pojdite in si oglejte lepoto te plaže. Posebej je zaradi svoje olajšave, ker je plaža ravno pred strmim spustom do morja, kar prispeva k občutku intimnosti v tem malem zalivu. Nedokončana terena, če tako rečete, vam daje občutek intimnosti in potreben počitek v miru in tišini.

 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala