Otok Murter - Plaža Podvrške

# Otok Murter - Plaža Podvrške

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Betina
24.01.2017. 09:56 dodajeIvan

Druga plaža, s katero se lahko pohvalijo otočani, je plaža Podvrák. Čeprav se zdi, da domačini Murter skrivajo ta dragulj in ga obdržijo zase, to zagotovo ni res. Vsi gostje so dobrodošli, otočani jim poskušajo pokazati svojo naravno lepoto v najboljši luči. Plaža je posebej prepoznavna zaradi belega peska, ki daje morju modro in kristalno čisto barvo. Morje, ki zboli na plaži, ni globoko, kar pomeni, da bodo šibkejši plavalci lahko v celoti uživali v njem, pa tudi starši, ki prihajajo s svojimi malčki. Če iščete prostor za sprostitev in pomirjujoč učinek, je podmornica plaža za vas. Pomirjujoče barve, ki smo jih že omenili, delajo na vsakem, tako da bodo tudi oni našli svoj mir na močno prodnatih tleh. Na koncu, da začnete - Plaža se nahaja na južni strani otoka in jo lahko dosežete po obalni cesti, ki teče skozi avtokamp. V bližini je plaža Slanica. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala