Plaža Pod Jasenovac - Otok Murter Hrvaška

# Plaža Pod Jasenovac - Otok Murter Hrvaška

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Betina
24.01.2017. 12:07 dodajeIvan

Pod Jasenovcem je še en zaliv na južni strani otoka Murter. Če ste blizu, pojdite in si oglejte lepoto te plaže. Poseben je zaradi svojega reliefa, saj je plaža tik pred strmim spustom do morja, kar prispeva k občutku intimnosti v tem majhnem zalivu. Nedokončan teren, če tako imenujemo, vam daje občutek intimnosti in potrebnega počitka v miru in tišini. Ljudje, ki radi vstajo zgodaj, gredo na plažo in so prvi na morju, bodo zagotovo cenili ta naravni zaliv. Snooping plavalec bo imel priložnost, da se malo odmakne, kasneje pa bodo gostje zadovoljni s skalami in dovolj prostora za raztezanje in počitek. Ta plaža v bližini ima manjši avtokamp in potrebne gostinske objekte. Ne boste ga zamudili. V bližnjem kampu lahko vedno najdete podjetje, in ko ste na plaži - zunanje mize so najboljša izbira za pijače, ki poganjajo žejo. Medtem ko uživate v bližnji gostinski ponudbi, si lahko ogledate Nacionalni park Kornati. Priporočilo: Plaža Poderje Murter.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala