Valun, Cres FKK nudistična plaža Zdovice in kamp slike

# Valun, Cres FKK nudistična plaža Zdovice in kamp slike

Kvarner

Valun (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Valun
14.04.2017. 12:06 dodajeIvan

Valun Beach se nahaja v bližini istoimenskega mesteca na otoku. Obdan z zelenim baldahinom, in obdan z lepim kamnitim zidom od zadaj. Ena stran od plaže je naravno, na skali, medtem ko drugi teče majhen pot, ki vodi do njega. Pot je osvetljeno in primerno lahkih večer sprehode. Plaža je majhna, vendar nikakor ne v bližini svoje goste. Čeprav priljubljena, ta plaža sprejema svoje goste, brez da bi množice. Morje je mirno, plitvo na obali in prijetno toplo. Pridite na našo plažo, se sprostite in uživajte kupanju.Valun je slikovito ribiško mestece, ki se nahaja v Valun zalivu, obstaja le nekaj hiš, nekaj restavracij in kavarn ter kamp nad plažo Zdovice, ki je delno naturistični. V poletnih mesecih na strmi cesti pred Valun je skoraj nemogoče, da bi dobili brezplačno parkiranje, restavracije in gostilne v idilični pristanišču so ponavadi polno zasedeni.

Kamp Zdovice ValunKamp Zdovice je majhen, preprost in idiličen kamp se nahaja v slikovitem zalivu Valun. Leži na delno gozdna zemljišča in lahko sprejme do 220 gostov. Plaža je peščena in primerna za otroke, ki ponuja enostaven dostop do morja. Kamp Zdovice lahko sprejme samo šotore in ne vozil.  Zdovice Valun cam cres

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala