FKK nudistična plaža Biograd - Crvena Luka

# FKK nudistična plaža Biograd - Crvena Luka

Sjeverna dalmacija

Biograd na moru

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Plaža je približno 300 m severno od Red Harbora ali 1 km južno od plaže Kumenat v Biogradu. Celotno območje med Kumani in Rdečim Lukom je področje, kjer se kopalke mešajo z oblačili in brez njih, ker plaža nima uradne etikete FKK, vendar je že vrsto let priljubljena med naturisti.

Letovišče Red Harbor je zaprto letovišče. Kopanje v naselju se zaračuna 25kn. Obala je večinoma prodnata in skalnata z nekaj plitvimi vodami. Običajno ni veliko ljudi in vedno lahko najdete lepo mesto, če vam je všeč. V večini krajev je voda groba, kljub plitvini, saj so nekateri ostri kamenčki in kamni v vodi. Zato prinesite nekaj dobrih plastičnih sandalov. Plaža Crvena Luka (slike).

Če pa boste nadaljevali proti jugu, boste prišli na najlepši peščeni in prodnati zaliv. Zaliv ni velik, morda širok okoli 150 m. Plaža je prodnata in peščena, plitki zaliv pa je popolnoma peščen. Voda je izjemno lepa, topla in čista, primerna za kopanje, potapljanje ali igranje v plitkem peščenem zalivu. Zaliv obiščejo tudi številne jahte in čolni. So zasidrani v zalivu, lastniki pa ponavadi ostanejo na svojih ladjah.

Na obeh straneh zaliva je obala skalnata s senčnimi drevesi. Na plaži ni vsebin, zato si prinesete vse, kar potrebujete.

To je ena izmed najlepših neobveznih plaž v Biogradu in njegovi okolici. V bližini je plaža Lumbrak.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala