Bay - plaža Čigrađa Murter Nudist, FKK del

# Bay - plaža Čigrađa Murter Nudist, FKK del

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Betina
24.01.2017. 10:13 dodajeIvan

Bay - plaža Čigrađa na otoku Murter. Vsi, ki radi čisto in toplo morje bodo navdušeni tej plaži. Nahaja se na južni strani otoka Murter in pokrita naravni vhod. Plaža Čigrađa je zelo priročno - ga lahko doseže z avtomobilom, in ob plaži se nahajajo restavracije, ki ponujajo osvežilne napitke in različne okusne hrane, če si lačen od plavanja. Majhen del plaže je prodnata in dopolnjuje svojo majhno waterfront še posebej pri srcu mlade. Če želite nekaj zasebnosti, okoliških skal ponujajo prav to. Vendar pa je za kopanje med skalami morajo biti pazljivi, saj se v takih čisto morje je enostavno naletel na morskega ježka. Plaža je odličen kraj za sprostitev in uživanje, brez opreme, ki jih najdete na drugih plažah. Tukaj boste rezervirate bo velik zaveznik na počitnice in uživanje na soncu. Če vam je všeč nekaj vodne aktivnosti, da bi vaš potapljaško masko ali nekatere druge potrebne rekvizite, namesto da bi se knjige.Cigradje plaža FKK nudistična dioOva plaža, ki se nahaja v zalivu Vučigrade približno 1km od vasi Murter na otoku. Osrednji del zaliva ima peščeno plažo in majhen kamp Murtela.Naturistička plaža se nahaja na levi in ​​desni strani glavne plaže in kamnite plaže z manjših peščenih zalivov.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala