Naturist Beach Solaris Poreč Vabriga

# Naturist Beach Solaris Poreč Vabriga

Istra

Vodnjan

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Vodnjan
21.03.2017. 13:05 dodajeIvan

V Istri se je tudi to lepa plaža. To je zelo prostorna in dobro urejena. Primeren je za vsakogar, še posebej za kamen obložene delov, in lepo urejeno gramoza nasip. Plaža je delno skalnato površino, vendar je tukaj nekaj uspešnih počitnice. Nahaja se na plaži Solaris ob majhnem zalivu, tako da se iz enega konca imate pogled vse tja do druge strani. Poleti prihaja veliko število gostov, vse od njih dober čas in uživajte zaslužen počitek. Že sezona knjiga poleg vaše mesto, obiščite nas in si oglejte lepote naše plaže.Naturist Camp Resort SolarisNa plaži FKK kampa in Resort Solaris, ki je eden izmed najbolj priljubljenih naturističnih kampov v tej regiji. Kamp se nahaja v Tar Vabriga, le 10 kilometrov severno od Poreča. Kamp se nahaja na polotoku Lanterna, 2,5 kilometrov razčlenjene obale. Resort ponuja tudi namestitev v sobah in apartmajih.


Naturistični kamp Solaris Beach slike


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala