Trajekt Split Šolta Brač vozni red in cene Jadrolinija 2020

# Trajekt Split Šolta Brač vozni red in cene Jadrolinija 2020

Srednja dalmacija

Milna (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Na tej strani v slikah pod tem besedilom lahko preverite vozni red in karte za trajekt Split - Rogač - Milna 2020  za Jadrolinijo v obdobju od 01.06. - 30.09.2020, ko vozni red preide na poletno križarjenje. Vse informacije so prenesli s spletne strani Jadrolinija.hr in točne so, ali pa veljajo samo za 2020 leto. Za druga leta obiščite uradno spletno stran Jadrolinije za uradne cene. Vse povezave so na lokalnih linijah na Jadranu, med hrvaškimi mesti in otoki. Vozni red se nanaša na poletno turistično sezono, ko redne trajekte na vseh večjih otokov na Jadranu. Prav tako prinašamo cene za vsako trajektno povezavo. Poleg trajekta pa so vključene in katamaran linij, ki povezujejo Pulj, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba in Zadar. To razmerje potuje iz Splita na otok Šolta (Rogač) in na otok Brač (Milna). Na Braču zagotovo priporočamo obisk najbolj znane plaže na Hrvaškem, plaže Zlatni rat v Bolu,

Split-Rogač-Milna in cene


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala