Trajekt Split Split vozni red in cene Jadrolinija 2019

# Trajekt Split Split vozni red in cene Jadrolinija 2019

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Na teh straneh v slikah pod tem besedilom lahko preverite vozni red in cene vozovnic za trajekt Split Hvar 2019 za Jadrolinijo v obdobju od 01.06. - 30.09.2019, ko vozni red preide na poletno križarjenje. Vse informacije so prenesene s spletne strani Jadrolinija.hr in so točne, vendar veljajo le za leto 2019. Za druga leta obiščite uradno spletno stran Jadrolinije za uradne cene. Vse povezave so na lokalnih linijah na Jadranu, med hrvaškimi mesti in otoki. Križarjenje se nanaša na poletni del turistične sezone, ko redno vozite trajekte do vseh večjih otokov na Jadranu. Prav tako prinašamo cene za vsako trajektno povezavo. Poleg trajekta so katamaranske linije, ki povezujejo Pulo, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba in Zadar.

Ship Split Hvar navigacijski red in cenePrati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala