Fähren Split Hvar Fahrplan und Preise Jadrolinija

# Fähren Split Hvar Fahrplan und Preise Jadrolinija

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Na tem mestu na spodnjih slikah tega besedila, lahko preverite vozne rede in cene vozovnic na relaciji trajekt Split - Stari Grad (Hvar), leta 2020 za prevoznika Jadrolinija v obdobju od 01.06. - 30.09.2020, ko vozni red preide na poletno križarjenje. Vse informacije so prenesli s spletne strani Jadrolinija.hr in točne so, ali pa veljajo samo za 2020 leto. Za druga leta obiščite uradno spletno stran Jadrolinije za uradne cene. Vse povezave so na lokalnih linijah na Jadranu, med hrvaškimi mesti in otoki. Vozni red se nanaša na poletno turistično sezono, ko redne trajekte na vseh večjih otokov na Jadranu. Prav tako prinašamo cene za vsako trajektno povezavo. Poleg trajekta pa so vključene in katamaran linij, ki povezujejo Pulj, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba in Zadar. Ta linija poteka od Splita do Starega Grada na otoku, potovanje v eno smer traja 120 minut. Hvar je eden naših najlepših otokov, polnih čudovitih plaž in zalivov. Naše priporočilo je Beach Cove Lučišća Sveta nedelja Hvar, lep zaliv, ki se nahaja približno dva kilometra severno od mestnega sveta v četrtek na otoku. Plaža Dubov navzdol Dubovica Hvar, lep zaliv na poti do starega mestnega jedra.

Ladja Split - Stari Grad (Hvar) plovila in cene

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala