Ferry Zadar (Gaženica) - Brbinj (Dugi otok) vozni red in cene Jadrolinija 2020

# Ferry Zadar (Gaženica) - Brbinj (Dugi otok) vozni red in cene Jadrolinija 2020

Sjeverna dalmacija

Zadar

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Na tem mestu na spodnjih slikah tega besedila, lahko preverite časovni razpored in cene za trajektne vozovnice relaciji Zadar - Long Island 2020 za prevoznika Jadrolinija v obdobju od 01.06. - 30.09.2020, ko vozni red preide na poletno križarjenje. Vse informacije so prenesli s spletne strani Jadrolinija.hr in točne so, ali pa veljajo samo za 2020 leto. Za druga leta obiščite uradno spletno stran Jadrolinije za uradne cene. Vse povezave so na lokalnih linijah na Jadranu, med hrvaškimi mesti in otoki. Vozni red se nanaša na poletno turistično sezono, ko redne trajekte na vseh večjih otokov na Jadranu. Prav tako prinašamo cene za vsako trajektno povezavo. Poleg trajekta pa so vključene in katamaran linij, ki povezujejo Pulj, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba in Zadar. Dolg otok je znan po svojih čudovitih plažah. Nekatere izmed najbolj priljubljenih plaž so Sakarun, ki se nahaja na severni strani Long Island, s pogledom na južnem Jadranu bo očarala goste, ki si želijo nepozabne trenutke v resnično naravnem okolju. Plaža Vel Žal To je prodnata plaža pred otočkom Mežanj. Plaža se nahaja na nenaseljenem delu Dugega otoka, in je videti proti odprtemu morju. Potovanje v eno smer traja 1 uro in 40 minut

Brod Zadar (Gaženica) - Brbinj (Long Island), vozni red in cene


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala