Ferry Biograd - Tkon (Pašman) vozni red in cene Jadrolinija 2020

# Ferry Biograd - Tkon (Pašman) vozni red in cene Jadrolinija 2020

Sjeverna dalmacija

Biograd na moru

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Na teh straneh v slikah pod tem besedilom lahko preverite časovni razpored in cene za razmerje med čarterjem trajektom Biograd - Tkon (Pašman) 2020 za prevoznika Jadrolinija v obdobju od 01.06. - 30.09.2020, ko vozni red preide na poletno križarjenje. Vse informacije so prenesli s spletne strani Jadrolinija.hr in točne so, ali pa veljajo samo za 2020 leto. Za druga leta obiščite uradno spletno stran Jadrolinije za uradne cene. Vse povezave so na lokalnih linijah na Jadranu, med hrvaškimi mesti in otoki. Vozni red se nanaša na poletno turistično sezono, ko redne trajekte na vseh večjih otokov na Jadranu. Prav tako prinašamo cene za vsako trajektno povezavo. Poleg trajekta pa so vključene in katamaran linij, ki povezujejo Pulj, Susak, Mali Lošinj, Unije, Ilovik, Silba in Zadar. Mesto Biograd na moru se nahaja 28 km južno od Zadra in je eno izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij v severni Dalmaciji. Znana je po bogati turistični ponudbi, številnih hotelih in plažah, ki jih lahko vidite na povezavi.

Pot v enem potu traja 20 minut vožnje s križarjenjem

Brod Biograd PašmanPrati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala