Solaris Šibenik - vodnik. Hoteli, plaže, vodni park

# Solaris Šibenik - vodnik. Hoteli, plaže, vodni park

Sjeverna dalmacija

Šibenik

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Solaris Šibenik je hotelsko turistično središče, ki ga sestavlja 5 velikih hotelov in veliko število prikolic in bungalovov, približno 5 kilometrov od centra Šibenika. Letovišče je polno vsebin za odrasle in otroške zanimivosti. Skoraj ni vsebine, ki bi jo stranka morda želela ponuditi v Solarisu, od gostinstva, zabave, športnih aktivnosti in vsebin do otrok.
Solaris imenujemo tudi Naravni park, ki ga lahko takoj po prihodu v letovišče na 45 hektarjih travnatih površin in preko 10 hektarjev borovega gozda, kjer je posajenih 75.000 rastlin in cvetov, pokličejo vsi gostje. Na območju prevladujejo oljke, od katerih jih 1500 uporablja v naselju, olje se proizvaja v oljčniku dalmatinske etno vasi, najstarejše oljke pa so stare več kot 2000 let.  Maslina solarissolaris šibenik croatia

Nastanitev v Solarisu ŠibenikNastanitev v letovišču najdete v hotelih petih, vsak hotel pa je tematsko prilagojen različnim vrstam gostov.

Hotel Ivan SolarisHotel Ivan Solaris nosi oznako Poslovni hotel in je namenjen poslovnim gostom. Hotel je sodoben in razkošen ter ponuja visoko raven udobja in elegancije. Hotel je urejen v mediteranskem slogu, ki se odlično prilega okolju. Hotel ima zunanji bazen, wellness in spa z notranjim ogrevanim bazenom.Hotel Ivan solaris Šibenik

Hotel JureHotel Jure Solaris nosi znak Lifestyle hotel. Zasnovan je za mlajše goste, ki se želijo sprostiti in se zabavati. Hotel se nahaja ob Beli plaži, ki velja za eno najlepših na Jadranu, za tiste, ki imajo raje bazene, pa je velik zunanji bazen s svežo vodo.

Hotel Andrija SolarisHotel Andrija se imenuje tudi otroški hotel in prvi tematski hotel za otroke na Hrvaškem. Hotel se nahaja ob vodnem parku in družinski plaži, ki je namenjena otrokom. Celoten hotel je namenjen družinam z otroki.

Hotel Niko SolarisHotel Niko nudi prijeten in intimen ambient zaradi svojega položaja sredi bujne vegetacije. Poleg hotela je velik bazen in za tiste, ki uživajo več v morju, je plaža oddaljena le nekaj minut.

Hotel JakovHotel Jakov se nahaja ob vodnem parku v letovišču, le sto metrov od plaže in se ponaša z udobno notranjostjo klasičnega oblikovanja z veliko naravne svetlobe. Hotel ima 2 manjša balkona in več barov in restavracij.

Solarisovi domovi in bungaloviZa vse goste, ki si želijo več zasebnosti in se želijo izogniti gostim hotelom, Solaris ponuja bivalne prikolice in bungalove v borovem gozdu ob morju. Solaris kamp kućice i bungalow

Plaža SolarisV turističnem naselju Solaris na obali, ki je dolga 4 km, najdete 5 atraktivnih tematskih plaž. Peščena plaža v osrednjem delu letovišča je največja in najbolj privlačna, vse do največ vsebine v letovišču. Solaris Club Beach je idealen za mlajše ljudi, ki si želijo koktajlov na plaži z glasbo v ozadju. Pred Wellness in Spa centrom je Solaris Spa Beach. Družinska plaža Solaris je namenjena družinam z otroki. Majhni kamenčki in morski psi so idealni za otroke. Kamp Solaris je del kampa oaze, najbližje plaže za goste, ki bivajo v kampih. Dostop do plaže je brezplačen.Solaris plažeBeach solaris sibenikBeach plaža solaris

Vodni park Solaris AquaVodni park Solaris je zagotovo najljubši kraj za vse otroke v letovišču. Številne sani, škropilnice, slapovi in bazeni bodo navdušili vse otroke. Vodni park se razprostira na 8.000 kvadratnih metrov in lahko sprejme hkrati 1000 ljudi. Vodni park ni omejen na otroke, veliko staršev pa ga uživajo. Za varnost otrok skrbijo številni rešeni reševalci, da lahko starši pustijo svoje otroke v parku in skrbijo za druge koristi naselja. 

Gostinska ponudba v letovišču SolarisLetovišče je bogato z restavracijami, kavarnami, klubi. Izven restavracije je 5 restavracij zunaj hotela, vsak hotel pa ima svojo restavracijo. Najbolj priljubljena in privlačna restavracija v letovišču Solaris je zagotovo dalmatinska etno vas. Čudovit kamniti ambient, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega, je idealen kraj za degustacijo dalmatinskih specialitet.Etno selo restoan solaris šibenikEtno restoran solaris

Vsebina v letovišču Solaris

Dalmatinska etno vas

Restavracija Trattoria Mediteraneo

Restavracija Grill Sibinum

Solarisova palača Sweet Dreams

Bar & Bar Lanterna

Beach & Snack Bar ne

Bar na plaži in restavracija Bongo

Hitra hrana Atlantis

pALICE

Vinski bar

Solaris Legend Beach Club

Solaris Beach Club

Nočni klub

Beach Bar Lagoon

Beach Club 55

Vrtni bar

Kapitanov klub

ŠPORT

Golf park Solaris

Solaris Sport

Žoga za žogo

Pirate Adventure Minigolf

Teniška igrišča

Plaža Valleyball

vodni športi

VSEBINA ZA OTROKE

Solaris AQUAPARK

tobogani

Otroško igrišče

Ekspresni vlak

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala


  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala