Plaža Drazica na Cresu

# Plaža Drazica na Cresu

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Cres
14.04.2017. 11:56 dodajeIvan

Na nekaterih mestih smo lahko odpravili skalnato obalo, zato svojim gostom nudimo prostor za počitek in užitek ter spet pokazali naravno naravo naše obale. Plaža Drazica se nahaja v majhnem zalivu, kamnita s skalami in skrita pod borovim gozdom. Pretežka je sama, v glavnem, vendar smo povečali zmogljivost plaže z betonskimi ploščami, ki bodo odlične za sončenje in skakanje v morje. V bližini je zaliv Mali bok in plaža Kovačine. Voda vzdolž obale je nagnjena, primerna za vse ljudi in je prijetno topla. Morje ima kristalno zeleno senco, kar je še posebej poudarjeno v močnem soncu. Kontrastov s temi barvami dajejo zelene igle v bližnjem borovem gozdu, v daljavi pa vidijo rdeče strehe hiš in manjše zgradbe v Cresu. Nad plažo se razprostira promenada, poleg tega pa so tudi oljke, ki dopolnjujejo vtis. Pridite in obiščite nas in uživajte v tem delu Jadrana. Čakamo vas.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala