Plaža Koromačna Cres

# Plaža Koromačna Cres

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Plaža Koromačna se nahaja na vzhodnem delu otoka Cres. Nahaja se izven naselja, v naravnem okolju s kamnito pokrajino, ki jo obdaja. Do plaže je mogoče doseči po kopnem in seveda ob morju. Lokalna cesta, ki vas bo pripeljala do plaže, gre iz bližnjega Beleja. Plaža je posebna za skale in plitvine. Odlično je za ljubitelje narave in na splošno za ljudi, ki ljubijo mir in tišino. To je priljubljena, vendar to ni kot katera koli druga plaža. To je najljubša za mornarje, zlasti zaradi impozantne obale, ki je najbolje vidna na manj oddaljenosti od morja. Poleg tega je v bližini plaže majhna mola, kjer je mogoče privezati čolne. Če vam je všeč kras, izklesana skalnata obala in kristalno čisto morje, pridite na plažo Koromačne. Ni tukaj prehladov, ker plažo raste na plaži, posebej za ta del obale na otoku. Glavni del plaže, za sončenje in kopanje, je narejen iz srednje velikih kamnitih kamnov. Preprosto je hoditi in doseči morje. Primerno za vse ljudi in starosti. Idealen je za dnevno izlet v naravo, morje in sonce. Na vas je, da se dobro opremite in uživate. 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala