Plaža Mali Bok, Koromačna otok Cres slike

# Plaža Mali Bok, Koromačna otok Cres slike

Kvarner

Cres (otok Cres)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Cres
14.04.2017. 08:26 dodajeIvan

Če greste na lokalno potovanje iz Orleca, vzhodno od otoka Cresa, boste prišli na to osamljeno majhno plažo. Plaža se imenuje Mali Bok, lepa in skrita v naravnem kanjonu. Glavni del plaže je izdelan iz debelejših balvanov, je prožen in primeren za vse. Vendar pa moraš hoditi do plaže, ki morda ni za vsakogar. Pravi ljubitelji narave bodo še posebej cenili dejstvo, da ne morejo priti do plaže z avtomobilom, zato bodo še posebej uživali v pogledu, ko se spustijo in spustijo na nivo morja. Barva morja je kristalno čista, mešana z modro-zelenimi toni. Morje je mirno in udobno toplo. Celotno plažo je obkroženo s skalami, ki so navdušujoče. Učinek, ki ga dajo, bo res povzročil občutek občudovanja, ki bo dopolnjeval popoln občutek in izkušnje kopanja in počitka na plaži. Najbolje je, da si ogledate fotografije in si ogledate, kaj pišemo. Če vas zanima, se prepričajte, da pride takoj, ko imate priložnost.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala