Najboljše plaže na Lošinju - top 10 najlepših plaž

# Najboljše plaže na Lošinju - top 10 najlepših plaž

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Prinesemo vam seznam najlepših plaž na otoku Lošinju z velikim številom slik za vsako plažo, opis in lokacijo. Več informacij o vsaki plaži najdete s klikom na povezavo pod slikami vsake plaže.

Plaže na otoku Lošinj in Mali Lošinj urejeni po lepoti
 


Plaža Veli Žali se nahaja v skrivnem zalivu na zahodni obali Malega Lošinja, poleg hotela Aurora. Veli plaža je prva plaža Lošinja, ki je prejel prestižno priznanje Modre zastave, znak čistosti morja, ponudbe in urejenosti plaže. Prodnata plaža z blagim vhodom v morje je idealna za družine z otroki. En vhod v morje je prilagojen invalidom.

Plaža Lošinj


Plaža Zabodarski - Tik pod letališčem Malega Lošinja je čudovita plaža Zabodarski. Na plažo nas obkrožajo kamnine, ki se pojavljajo od morja, in prodišči na glavnem delu. Morje ob obali je dovolj plitko, da lahko otroci igrajo, odrasli pa se občasno ohladijo, ko sonce postane preveliko. Na nekaj metrov od obale se lahko popolnoma namakate, potopite in uživate v vodi. Pogled z plaže, razen skal, ki smo jih omenili, se ponaša s silhueto majhnega otočka Zabodarskega.

Zaliv Krivica je skrit na zahodni obali otoka Lošinja. To mesto lahko dosežete z Veloga Lošnja, peš ali s kolesom. Pravzaprav veliko navdušencev to počne, se zabava in dokonča svoj dan. Makadamska proga vodi do plaže, urejene za zgoraj omenjene aktivnosti. Vendar so drugi gostje malo bolj številni, tisti iz morja v njihovih čolnih. Ta zaliv obiščejo številni potniki, ki uživajo v osamljenem delu Jadranskega morja. Znotraj obale je zaščiteno s celine, morje je izredno mirno, čisto in udobno toplo.

Uvala Krvica Veli Lošinj više slikaVela Draga Mali Lošinj - Vela Draga ima pogled na odprto morje. Nahaja se pod Malim Lošinjem, na zahodni obali otoka. Izjema je od obale in je zato priljubljena destinacija za jahtarke. Naravni ambient, čisto morje in majhne skrite plaže so odlična vaba za vse lastnike majhnih čolnov. Na strani plaže je skalnata, medtem ko je glavni del izdelan iz debelejših balvanov.

Plaža Vela Draga Mali lošinjSrebrni zaliv Mali Lošinj - V Čikatu pri Malem Lošinju je lepa plaža Srebrna uvala. Plaža je lepo urejena, lepa in dobro opremljena. Poleg tušev, garderobe in plaže, so gostinske in nastanitvene zmogljivosti. Obstaja seveda tudi dolga promenada, ki se zvečer osvetli. Pogled s plaže je odličen.
Uvala Liski Nerezine - Na zahodnem delu otoka Lošinja je plaža Liski. Nahaja se v istoimenskem zalivu in lahko rečemo, da je precej prostoren. Ker se nahaja izven naselja, plaža Liski še vedno ima nekaj zasebnih nastanitvenih objektov v bližini. Na morskem dnu so manjši čolni in privezni drogovi. Večina plaže je skalnata, a prodniki še vedno prevladujejo v glavnem delu plaže. Morje je mirno, na obali plitko in prijetno toplo. Odlično je za kopanje in poletno osvežitev.

Uvala Liski Nerezine Lošinj

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala