Plaža Zabodarski

# Plaža Zabodarski

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Tik pod letališčem Malega Lošinja je čudovita plaža Zabodarski. Na plažo nas obkrožajo kamnine, ki se pojavljajo od morja, in prodišči na glavnem delu. Morje ob obali je dovolj plitko, da lahko otroci igrajo, odrasli pa se občasno ohladijo, ko sonce postane preveliko. Na nekaj metrov od obale se lahko popolnoma namakate, potopite in uživate v vodi. Pogled z plaže, razen skal, ki smo jih omenili, se ponaša s silhueto majhnega otočka Zabodarskega. Plaža je poimenovana po njej, ker otoček jasno vidi in prevladuje nad pokrajino. Na plaži ni velikih množic, zaradi česar je še posebej primerna za ljudi, ki uživajo v miru in tišini. Če ste našli to zgodbo, vas vabimo, da tu privoščite najlepše trenutke počitnic. Oglejte si druge plaže v Malem Lošinju.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala