Zaliv Krivica Veli Lošinj

# Zaliv Krivica Veli Lošinj

Kvarner

Veli Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Zaliv Krivica je skrit na zahodni obali otoka Lošinja. To mesto lahko dosežete z Veloga Lošnja, peš ali s kolesom. Pravzaprav veliko navdušencev to počne in se zabava ter dokonča svoj dan. Makadamska proga vodi do plaže, urejene za zgoraj omenjene aktivnosti. Vendar so drugi gostje malo bolj številni, tisti iz morja v njihovih čolnih. Ta zaliv obiščejo številni potniki, ki uživajo v osamljenem delu Jadranskega morja. Znotraj obale je zaščiteno s celine, morje je izredno mirno, čisto in udobno toplo. Celoten prizor je v naravnem okolju, ki ljubiteljem plovil. Odmor in kopanje v našem zalivu je poseben občutek, ne glede na to, ali ste sami ali med ducatom drugih zasidranih jaht. Obala je skalnata, pokrita z borovci in s samo starim in zapuščenim objektom. Lepo je narediti dobro fotografijo in uživati ​​v galami in velikem prestopu drugih ljudi. Vabimo vse prihajajoče lastnike jaht, vendar seveda goste iz Velike Lošinja, ki so pripravljeni za športne navdušence. Kolesarjenje z zalivom je nekakšen izziv, ki je postal turistična atrakcija na tem otoku. Če prideš na počitnice s kolesom, nameščenim na avtomobilu, ga spustite, preverite prestavo in pojdite na ciljno črto. Vas bo pozdravil zaliv za dihanje.


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala