Plaža Porta Šešula, Mali Lošinj

# Plaža Porta Šešula, Mali Lošinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Poklicala sta se Porta Šešula. To je naravna plaža s prekrasno pokrajino. Je izoliran in pogosto obiskan, večinoma iz morja, a nekateri gostje prihajajo iz celine. Jadrnice to počnejo, zlasti zaradi čistega morja in plaže, ima skalnato in nedostopno obalo. Plaža je res lepa, vendar je večinoma nedostopna. Narejen je iz grobih kamnin, ki ponašajo z lepoto, ampak vas tudi spominjajo, da je treba naravo spoštovati. Morje je mirno, lepe barve in prijetno toplo. To je prava kombinacija, da sidrimo jahto pred obalo in uživate v poletnem soncu. Na obali ni veliko gneče, tako da bodo mornarji uživali v skoraj popolnem miru. Nekateri predmeti ob plaži bodo prejeli svoje goste in to je to. Le nekaj ljudi na plaži in nekaj na čolnih lahko uživajo v malem kosu Jadranskega morja. Nedaleč od te plaže leži zaliv Vela Draga.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala