Plaža Blatina Mali Lošinj

# Plaža Blatina Mali Lošinj

Kvarner

Mali Lošinj (otok Lošinj)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Na zahodni obali Malega Lošinja se v velikem zalivu nahaja plaža Blatina. Obkrožajo ga gostinski objekti, zasebne nastanitvene zmogljivosti in terase za raznoliko zabavo. Plaža je lepa, dobro opremljena in dobro obiskana. Ponudba je odlična, saj tukaj imate vse, kar potrebujete za poletne počitnice. Gostje prihajajo iz vsega sveta, v vse starostne skupine in različne interese. Naša plaža za mlade pare, skupino prijateljev in starše z otroki je dobrodošla. Morje je čisto, mirno in udobno toplo. Za zabavo v morju lahko najamete manjšo jadrnico, kajake ali pedaline. Obstaja tudi vaterpolo polje, če se zbere zadostno število za kakovostno tekmo. Ob plaži je v naravni senci borovih gozdov igrišče. Vaši kinks bodo navdušeni nad čarovnijo igre, ko boste počivali pod soncem. Pokrajino lahko označimo kot prevladujočo modro barvo Jadranskega morja, ki za trenutek prekinja zelenje borovih igel. Za drevesa so razvidne različne oblike, natančneje so nastanitvene zmogljivosti in spremljajoči gostinski objekti. Pridite na našo plažo in vam ponudimo odlične počitnice.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala