Plaža Zaglav Uvala Vis Hrvaška

# Plaža Zaglav Uvala Vis Hrvaška

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Vis
07.03.2017. 10:07 dodajeIvan

Plaža Zaglav se nahaja pod mestom Milna na otoku Visu. Narejen je iz finega peska, ima rahel padec v morju in je dobro obiskan v poletnih mesecih. Morje je čisto, precej mirno in udobno toplo. Okoli plaže je majhno zelenje, ki daje pokrajini zeleno barvo, medtem ko so črne veje še vedno vidne. Ob strani ta plaža obdaja kamenje, kjer je nekaj družinskih zgradb. Pred plažo si lahko ogledate majhne čolne in čolne, vezane na plitvinah, v stanju pripravljenosti za naslednji odhod. Morje je lepo v barvi, z različnimi odtenki modrega, ki si prizadevajo za zeleno. To je odličen kraj za uživanje v celodnevnem uživanju, pri čemer vzamete vse, kar potrebujete za ta dan. Ni naravno senco, kot tudi bližnje gostinske objekte. Ne pozabite prinesti sunblock, dežnik in kremo za sončenje. Upamo, da pridete in preživite nepozabne trenutke na naši mali plaži.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala