Plaža Uvala Rogačić Vis Hrvaška

# Plaža Uvala Rogačić Vis Hrvaška

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Vis
08.03.2017. 10:29 dodajeIvan

To ni navadna plaža, ki ste jo obiskali. To je zaliv, ki se uporablja za vojaške namene v nekdanji Jugoslaviji. Tu so predori, tako imenovana zatočišča za nekdanje vojaške podmornice JNA. Vendar smo zaradi velikega zanimanja naših gostov odločili, da bomo turistično predstavili zaliv. Tukaj je res veliko gostov. Vsakdo želi videti živi sodobna zavetišča, ki danes nimajo namena. Kljub temu obstaja nekaj zgodovinskih obdobij. Morje v tem zalivu je mirno, lepo in zelo čisto. Zato nas ne preseneča tako velika prisotnost, še posebej luksuzne jahte in jadrnice. Prišli so, da bi uživali v resničnih ljubiteljih navtičnega turizma. V bližini ni boljšega mesta, kot je to, da sidrimo jahto in uživate pod soncem. Oglejte si fotografije in očarajte modri spekter barv v tem delu Jadrana. Priporočilo: Presscina Vis.Near: JNA Podmornica

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala