Plaža Pritisčina - Vis

# Plaža Pritisčina - Vis

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Vis
08.03.2017. 08:44 dodajeIvan

Če greste na majhno cesto iz Podhumlja na jug, pridete do plaže Pritisčina. Manjša je od plaže, s prodnatimi in večjimi balvami, z obema stranema je velika stena. Potopljena v skale Plaže Pritisčina ima naravni videz in lepoto. Morje je zelo lepo, čisto in udobno toplo. Barve morajo biti fascinirane, še posebej zaradi skal, ki odražajo svetlobo pod površino in tako dajejo nenavadne, a očarljive tone modre in zelene. Čeprav je plaža lepa naravna oaza, boste takoj imeli zasebno namestitev in priročno ponudbo za turiste. Pred morjem si lahko ogledate luksuzne jahte in čolne, ki bodo okrasili ozadje vaših fotografij. Fotografirajte in čestitajte svojim prijateljem. Vsi bodo ljubosumni - vendar v dobrem smislu.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala