Plaža Stiniva na otoku Visu

# Plaža Stiniva na otoku Visu

Srednja dalmacija

Vis (otok)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Vis
08.03.2017. 08:32 dodajeIvan

Na otoku Visu je morda najbolj impresivna plaža v zalivu Stiniva. Zelo je priljubljena, še posebej zaradi videza in kamnin, ki obkrožajo to plažo. Malo je reči, da so skale nedostopne. Ko pogledate fotografije, boste razumeli, kaj mislimo. Vendar pa je na plaži Stiniva pridejo samo ljudje, ki uživajo plezanje na visoke in strme pečine. Adrenalin je šport za nekaj, ki so dobro usposobljeni in pogumni narediti nekaj takega. Zaliv obiščejo drugi, zato bomo omenili potapljače in raziskovalce morja. Tukaj je veliko videti. Zaradi posebne konfiguracije terena, in sicer na obali, gostje tej plaži pogosto gredo na manjše turnejo po skalah s pomočjo kajak ali druge take obrti veslanja. Končno obstajajo ljudje, ki se preprosto želijo kopati v takem posebnem ambientu. Plaža je sestavljena iz velikih prodnikov, ki se nahaja v zalivu ima toplo in čisto morje, ki je izredno tiho. Še posebej na tej plaži, obkroženi z visokimi skalami, imate vedno naravno senco na njej. Če nekdo ne želi premikati sonca, potem lahko zagotovo pojdite v kavarno na plaži. Poleg gostov, ki so prišli na majhni poti, mnogi pridejo jahte, manjših ali večjih jadrnic pa sidro in uživajte v lepoti. Oglejte si fotografije, da ne bo več pisati, ker je besedilo težko opisati lepoto Stinive na Vis.

 


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala