Plaža Copacabana Dubrovnik

# Plaža Copacabana Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Plaža Copacabana v Dubrovniku je morda najbolj znana plaža v mestu. Nahaja se v bližini kampa Solitudo, vendar ga obiščejo gostje iz vsega mesta. Ta plaža je lepa, izdelana iz prodnatih, s čudovitim pogledom na glavno pristanišče Dubrovnika. Ne bodite presenečeni, da boste v poletni sezoni vsak dan videli odlična križarjenja po morju, ki vozijo goste z vsega sveta. Dubrovnik je znan po tem, in s te plaže imate najboljši pogled na promet skozi pristanišče. Plaža je luksuzno opremljena z vso spremljajočo vsebino. Obstajajo kavarne in bari, restavracije, otroška igrišča in vodni parki. Preprosto rečeno, na tej plaži imate vse. Pridite in uživajte, poskrbeli bomo, da so vaši dopusti v najboljšem možnem ambientu. Bivanje: Plaža Copacabana Beach


Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala