Najlepša plaža v Dubrovniku - Copacabana Beach Dubrovnik Croatia

# Najlepša plaža v Dubrovniku - Copacabana Beach Dubrovnik Croatia

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Dubrovnik
06.09.2017. 10:31 dodajeIvan

Nedaleč od Dubrovnika, le 5 kilometrov od starega mestnega jedra, je vsaj nenavadna plaža, nenavadna. Pridite in obiščite plažo Copacabana, zabava je zagotovljena.
Copacabana je ime ene izmed najbolj priljubljenih plaž v Dubrovniku. V zadnjih letih je postala še bolj priljubljena, predvsem zaradi bogate vsebine za goste, ki je v veliki meri edinstvena in posebej zasnovana za goste te plaže.Plaža se nahaja ob vznožju kampa Solitudo na Babinem Kuku. Je prodnata in se nahaja nasproti ustja Ombleja v Jadranu. Zaradi tega so temperature v vročih poletnih mesecih vedno prijetno osvežujoče. Copacabana je dobro opremljena plaža, tako da lahko najdete vse objekte, ki jih imajo današnje plaže.

Zanimivo za plažo CopacabanaVsekakor je zanimivo, da je Copacabana na Lapadu prva hrvaška plaža z umetniškimi skulpturami in instalacijami v vrtnarskem okolju. To je posebna izkušnja, v kateri gostje resnično uživajo. Ta ponudba vam daje posebno izkušnjo ali izkušnjo, s katero se ne boste srečali na drugi plaži.

Nahaja se na polotoku Lapad, ki je tudi lep. Zdi se, da je Copacabana na otoku in večina daje tak vtis. Nahaja se na severni strani polotoka, pod turističnim letoviščem Babin kuk v bližini starega mesta Dubrovnik.

Omenili smo že, da je plaža prodnata, vendar obstajajo tudi konkretni deli. Morje je večinoma plitvo, kar je idealno za družine z majhnimi otroki. Od plaže je čudovit pogled na otok Daksu in Elafite, na drugi strani pa vas bo očaral pogled na dubrovniški most, ki je edinstven na svetu. Plaža je bila posebej razvita za invalide.

Če želite, lahko na plaži najamete kajak in doživite poseben čar, jadranje na zunanji strani polotoka. Poleg omenjenih vsebin na plaži imate igrišča za odbojko, odličen aquagan, parasaling in priložnost za vožnjo na banane in kadi. Za manj usposobljene je smučanje na vodi in druge dejavnosti. Na plaži lahko najamete ležalnike in senčnike ter različne dodatke za vodne športe.

Bari v bližini plaže so odličen kraj za počitek čez dan, pa tudi v večernih urah, ko se sonce krči. takoj po sončnem zahodu se kavarne spremenijo v nočne bare, z odlično glasbo in veliko izbiro koktajlov in drugih osvežilnih pijač. Pridite in uživajte.

Objekti v bližini: Beach bar Copacabana (50 m), Coral Beach Club (200 m)

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala