Plaža Danče - Dubrovnik

# Plaža Danče - Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Dubrovnik
14.03.2017. 07:58 dodajeIvan

To je ena najstarejših plaž v Dubrovniku. Nahaja se pod samostanskim kompleksom s cerkvijo sv. Marija, pod parkom Gradac, le dve sto metrov stran od starega mesta. Narejen je iz kamnin s betonskimi ploščami za lažje sončenje in vstop v vodo. Plesna plaža se razteza na odprto morje. To pomeni, da ni zaščiteno pred valovi v vetrovnih dneh kadila jugo in maestralom, zato ni priporočljivo za otroke ali šibkejše in neizkušene plavalce. Ob plaži, med sezono, imate kavarno z osvežilno pijačo. Ko se sončite in pogledite daleč na odprto morje, uživajte v priljubljeni pijači, ki ste jo naročili. Od plaže se nahajajo stene starega mestnega jedra in prelaz velikih krogov, ki bodo dali celoten vtis. Priporočilo: Plaža Bellevue Dubrovnik, Lapad plaža Dubrovnik.Povezava: Park Gradac 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala