Plaža Sveti Jakov Dubrovnik

# Plaža Sveti Jakov Dubrovnik

Južna dalmacija

Dubrovnik

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Dubrovnik
13.03.2017. 15:52 dodajeIvan

Če greste po obali do Dubrovnika, od juga proti severu, boste pred vstopom v mesto odšli na plažo Sveti Jakov. Skrita je pod skalami, z borovci pokritimi v skalah, vendar je z lahkoto dosegljiva z majhnimi stopnicami na eni strani. Plaža je narejena iz majhnega prodišča, ki vam daje čudovit pogled na Dubrovnik in številne ladje, ki prihajajo in gredo. Ta plaža je priljubljena in vam ni treba presenetiti senčnik in veliko število ležalnikov na plaži. Ob plaži je lepo urejena restavracija s kamnom, s teraso in pogledom na morje. Plaža je romantična, zelo primerna za pare. In drugi so seveda dobrodošli. Veselimo se vašega prihoda, upamo, da se bomo na lepo in lepo čudovit čas z nami na majhni plaži. V bližini: Kanoba Sveti Jakov, Sv. Jakov


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala