Najlepše plaže na otoku Rabu Hrvaška

# Najlepše plaže na otoku Rabu Hrvaška

Kvarner

Rab (otok Rab)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Nudimo vam seznam najlepših plaž na otoku Rabu z velikim številom slik za vsako plažo, opis in lokacijo. Več informacij o vsaki plaži najdete s klikom na povezavo pod slikami vsake plaže.

Plaže na otoku Rabu urejene z lepoto


Paradise Beach v Loparju je najbolj znana in najlepša plaža na otoku Rabu in ena izmed najbolj znanih plaž na jadranski obali. Plaža je znana po svoji velikosti (dolga približno 2 km), peščeno dno in zelo plitvo, kar pomaga pri segrevanju morske temperature, ki je v povprečju nekaj stopinj toplejših kot na drugih plažah. Zaradi velikih peščenih plaž na plaži je zelo priljubljeno igrati odbojko na plaži, katere plaže ne zamudijo. Poleg športnih aktivnosti obstaja veliko gostinskih obratov, ki delujejo poleti, in udobja za uživanje na plaži. Plaža je tudi priljubljena pri CNN med top 100 svetovnih plaž.

Rajska plaža Lopar Rab

Plaža Pudarica je peščena plaža in prva plaža, ki vas lahko ujame, če pridete s trajekta iz pristanišča Mišjak in je ena izmed najlepših na otoku Rabu. Plaža vodi do plaže, tako da jo lahko dosežete z avtomobilom. Na plaži je tudi popularni nočni klub Santos. Plaža je od dolinskega otočja oddaljena le 200 m, od katerih večina ni problem, da bi ga premagali in tako uživali v lepoti nenaseljenega otočja.

Plaža Pudaric Rab

Plaža Stolac Rab - v Loparju na Rabu najdete 3 nudistične plaže, Sahara, Ciganka in Stolac. Plaža Stolac se nahaja ob otočku Stolac, ki je blizu obale, in ker je plitvina na plaži mogoče sprehajati. Plaža je skrita med skalami, zagotavlja zasebnost in tla so peščena in skalnata. Do plaže se lahko sprehodite samo skozi gozd ali čoln. Na plaži ni vsebin.Plaža Sahara se nahaja v Loparju, na otoku Rabu, med najboljimi plažami na Hrvaškem - Paradise Beaches. Sahara je FKK, nudistična plaža in je popolnoma peščena. V ozadju plaže je borov gozd, ki daje plažo posebno doživetje in zagotavlja senco gostom, ki se želijo skriti pred soncem. Na plaži ni plaže, zato morate vzeti vse s seboj.Plaža Livačina se nahaja na vzhodni strani otoka Raba v Loparju. V bližini plaže Livačina, nekaj sto metrov zahodno, je ena od najbolj znanih plaž na Jadranu, Rajska plaža. Plaža Livačina je nekoliko manjša od plaže Paradise, vendar je precej podobna in je dovoljeno kopati s psi na jegulju.

Plaža Kozica se nahaja ob vznožju gazeba med Supetarjem in Loparjem. Plaža je prodnata in se nahaja med nizko ležečo vegetacijo. Plaža ni zlahka dostopna, lahko plujete z ladjo ali pa se spustite k njej, če greste po cesti na neenakomeren teren in na velikem pobočju, vendar je to tudi velika prednost za plažo, ker poletje ni preveč gneče, kar je izziv za pogumne.

Plaža Kozarica Rab

Plaža Suha Punta Bay se nahaja na zahodni obali otoka Raba, v turističnem letovišču Suha Punta v bližini kraja Kampor, kjer je plaža Mel. Za ta del otoka upravičeno pravi, da je eden izmed najlepših na otoku Rabu. Gozdni polotok s kristalno čistimi vodami in prekrasnimi prodnati zalivi je idealen kraj za vsakogar, ki želi pobegniti iz večjih mest in množice. Polotok je idealen kraj za vse kolesarje zaradi velikega števila poti, ki gredo skozi gozd.

Plaža Suha Punta

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala