Plaža v Zaraće na otoku Hvaru

# Plaža v Zaraće na otoku Hvaru

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Hvar
06.03.2017. 11:31 dodajeIvan

Plaža na tem majhnem mestu je bolj kot tropska oaza, osamljena od preostalega sveta z neustavljivimi barvami modrega morja. Plaža Zaraće je izolirana, ki se nahaja zunaj naselja, vendar v neposredni bližini ima popolno turistično ponudbo. Razmišljamo o zasebnih nastanitvah in seveda restavracijah, ki ponujajo hrano in pijačo. Še več, lokalne restavracije ponujajo najboljše ribje specialitete, lahko pa tudi naročite nekaj drugih obrokov - kot želite. Do plaže lahko prispete z lokalnimi sredstvi, parkirajte avtomobil 50 metrov od plaže in nadaljujte peš. So srečnejši z jahto, se odpravite v ta lep zaliv in uživajte v njihovi zasebni namestitvi. Če obiščete Hvar in iščete očarljivo naravno okolje, se prepričajte, da obiščete našo plažo. Čakali vas bomo in kar najbolje izkoristili bivanje v nepozabnem spominu.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala