Plaža Pokonji dol Hvar

# Plaža Pokonji dol Hvar

Srednja dalmacija

Hvar (otok Hvar)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Hvar
06.03.2017. 10:08 dodajeIvan

Plaža Pokonji dol se nahaja na otoku Hvaru, na južnem obrobju Hvara. Plaža gleda na majhen otok z istim imenom - Pokonji dol. Čeprav se nahaja zunaj centra, ima ta plaža spremljevalne gostinske objekte in zato bogato ponudbo za svoje goste. Zasebna namestitev blizu plaže gostuje veliko število gostov, medtem ko druge prihajajo iz ali iz mesta ali drugega bližnjega kraja na otoku. V bližini plaže je restavracija, ki ponuja resnično fenomenalne jedi. Dalmatinska kuhinja tukaj je ospredje, vendar lahko po naročilu zagotovo naročite nekaj obrokov. Prodnata plaža je zelo priljubljena. Iz leta v leto našo plažo resnično prejme veliko število gostov iz vsega sveta. Mnogi od njih so stalni gostje, ki se vrnejo, ker so prepoznali lepoto plaže in kakovost naših storitev. Barvanje sončnikov najbolje ilustrira dinamiko plaže, zato si oglejte fotografije in se prepričajte, da je napisana. Oglejte si še druge plaže na Hvar.

Near: restavracija Pokonji dol Hvar

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala