Plaža Martulina Peroj Rovinj

# Plaža Martulina Peroj Rovinj

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Rovinj
28.03.2017. 14:17 dodajeIvan

Mestece Barban v Istri ima zelo veliko in zelo lepo plažo. Njegova plaža je narejen iz grobega gramoza, ravno in prostorno. Blaga dostop do morja, da uživajo vse, in okoliški restavracije nudijo resnično za vsakogar nekaj. Razen tega, da lahko sedite in ohladi s pijačo, v sezoni, v večernih urah na naši plaži je pogosto živo glasbo. Tu uživajo mladi in tisti malo starejši. Promenade, ki se razteza plažo, odlično bo prišel na sprehod po prijetnem pogovoru. Če pogledamo proti morju sprošča, in to je poseben del dopusta za veliko naših gostov. Upamo, da bo prišel in doživite čarobnost naše plaže. Plaža Martulina je za novo sezono leta 2016 in obogatena z novimi vsebinami, ki bodo navdušile vse goste.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala