Kamp in plaža stolpec Rovinj

# Kamp in plaža stolpec Rovinj

Istra

Rovinj

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Rovinj
28.03.2017. 12:58 dodajeIvan

Majhen stolpec plaža se nahaja v sprednjem delu istoimenskega otoka. Kot pri drugih plaž na območju, ki je na plaži stolpec sestavljen iz srednje velikih kamenčkov, z nekaj kamenja, ki pokukal pod morski plitvini. Vendar, plaža je lahko dostopen, z lahkim dostopom do vode. Morje je čisto in prijetno toplo. Čeprav je plaža večjega naselja, zaradi majhnega pristana tu je precej zaseden. V bližini kampu je večino noči našega Ostia, ampak ljudje prihajajo sem iz drugih krajev. Zaradi prometa manjših čolnov, pred plažo je morje navedeno območje za kopanje. Voda je mirna, zelo jasno z modro-zelenimi odtenki. V ozadju plaže je redka gozd, kot nalašč za uživanje v senci. Pridite in si, uživajte in počitek od vsakdanjega hitenja.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala