Plitka vala Betina Murter Hrvaška

# Plitka vala Betina Murter Hrvaška

Sjeverna dalmacija

Betina (otok Murter)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Betina
24.01.2017. 11:34 dodajeIvan

Če ste omenili plaže na otoku Murter, je plaža Plitka vala zagotovo našla svoje mesto v kontekstu. Nahaja se v samem središču Jadrana, v bližini mesteca Betina. Od Šibenika je oddaljeno le 35 kilometrov, vendar to ni posebej pomembno, še posebej, če upoštevamo, da se plaža nahaja na otoku in da ponuja mir in počitek brez dodatnih ugodnosti, ki jih ponujajo mesta, kot so Šibenik in drugi. Že smo napisali, vendar, če omenimo, je plaža Plitka dolina blizu Betine, prodnata plaža, ki ima naravno senco. Primeren je za otroke in seveda za vse starosti, pustolovski duh, ki si želi naravno noč in dan v borovem gozdu, bo prijetno presenečen nad bližnjim avtokampom. V bližini plaže se nahaja restavracija in kavarna, ki se osvežijo po sončnem dnevu. Priporočilo: Plaža Čigrađa Murter.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala