Plaža Trstenica - Pelješac

# Plaža Trstenica - Pelješac

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Orebić
16.03.2017. 08:46 dodajeIvan

Če greste od obale do Orebića, je to prva plaža, na katero ste naleteli, da ste na zgoraj navedenem mestu. Plaža Trstenica je priljubljena in je vedno dobro obiskana. Narejen je iz večjega prodišča, vendar je pod morjem peščena. Dostop je nežen, z obilo prednikov za otroško igro in zabavo za tiste, ki plavajo manj močno. Nekoliko večja globina že prihaja, primerna za bolj izkušene plavalce. Na morju je tudi vodni park, zabava za otroke in počitek za starše brezskrbne in popolne. Na plaži ni veliko sence, lahko pa najamete sončnike, če jih potrebujete. Na plaži je tudi bogata ponudba, zato bomo omenili kamp Dalmata, apartmaje in Vodni športni center Orebić. Še malo naprej je 5-10 minut svetlobnih sprehajanj tudi gostilna z bogato ponudbo obrokov in pijač. V bližini restavracije je še en kamp Trstenica.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala