Plaža Kamp Vala Pelješac

# Plaža Kamp Vala Pelješac

Južna dalmacija

Orebić (Pelješac)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Orebić
16.03.2017. 08:22 dodajeIvan

Si upa reči, da je to ena izmed najlepših plaž na našem polotoku. Vala plaža se nahaja na južni obali polotoka, med Orebić in krajev Podobuče. Lepo je urejena, čista in zelo priljubljena. Ob plaži se nahajajo kampi, apartmaji in bar na plaži. Ponudba je vrhunska, še posebej, če jo dodamo v jadranski potapljaški center. Lahko in poskusite potapljati, ampak poglej kakšne divje živali je prilagojen spodaj. Če pogledate na priloženih fotografijah, se lahko strinjamo, da je naša plaža okrašena z zelenjem kontrastov od zadaj, ki prekinja lepo kamnito obzidan stavbe na to, kaj se dogaja gramoza, ki se konča v morju. Morje je zelo čisto, mirno in udobno toplo. Barva morja je odvisna od položaja in moči sonca. Temno modri tonovi so narisani, včasih pa imajo temne odtenke zelene barve. Če nas obiščete prepričani smo, da boste uživali, dober počitek in zabavo. Ponudba obrokov in pijač je odlična pri nas. Tu imaš vse. Daj no, skrbi za sebe in se sprostite. Uživanje in počitek sta zagotovljena.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala