Plaža Kampa Aloa Bol Brač

# Plaža Kampa Aloa Bol Brač

Srednja dalmacija

Bol (otok Brač)

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Bol
10.03.2017. 10:27 dodajeIvan

Kamp Aloa se nahaja na južni strani otoka Brača. Sama po sebi je lepa in dobro obiskana, poleg tega pa je ponudba majhna plaža, ki se razteza čez obalo kampa. Plaža je iz kamna različnih velikosti, nekoliko neobičajna za otok, vendar naša plaža ne izgubi kakovosti. Še več, to je posebnost, da ga gostje prepoznajo. En del plaže je betoniran, medtem ko morje lahko vidi ponton s platformo za sončenje ali skakanje v vodo. Vsi tukaj uživajo, mladi in stari. Ponudba kampa je vrhunska, zato bo bivanje na plaži brezskrbno. Ko imate plavanje in sončenje, pojdite nazaj v tabor in poiščite drugo zanimanje. Od športnih aktivnosti na tem delu otočne obale lahko vzamemo valove. Tukaj vedo, da piha vetrove, ki skokijo morje in dajejo surferu idealno priložnost za zadovoljitev svojih želja. Upamo, da boste prišli, in poskušali bomo vaš dopust nepozabni - na dobri način.

V bližini: Plaža Zlatni rat, Plaža Paklina, Plaža Murvice, Bungalovi Sunset Beach, Kamp Aloa, Zaliv Smrka Brač.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala