Kamp Kamenjak Premantura Beach

# Kamp Kamenjak Premantura Beach

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Ta plaža je njeno ime v celoti opisani - Kamenjak je zelo plaža v kamnu, posebej kamnitimi zidovi. Na plaži se lahko pripeljete z avtom, ga pustite v hrib do plaže in nadaljujemo peš. Ko prideš do morja vas pričakuje velik kamen površine, in seveda, da jih ne dotikajte. Medtem ko bi se poimenovali plaža lahko sklepamo, da je ne samo cenovno, je kot nalašč za sončenje in kopanje. Kamnite površine so ravne in popoln obraz za dan sončenje. V ne vstopiti na območje, kjer so kamnite plošče položnih potopljeno v morje. Ta plaža je obkrožen z naravo in vse, kar je v điru. Če ste prišli dobro opremljeni in vzeti s seboj stvari, ki jih morda potrebujete. Za ves dan uživajo v soncu, je pomembno, da se zaščitite s kremo za sončenje, in naj bi prinesla dovolj vode in druge potrebščine. Če ste pustolovski, in ne iščejo razkošje v obliki barih in restavracijah, je ta plaža je kot nalašč za vas.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala