Uvala Runke Premantura

# Uvala Runke Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Skriven v zalivu, v severnem delu Premanture, je bila zaščitena plaža Runke. V zalivu istega imena je plaža, značilna pa je skalnata obala in zelenje borovih igel. Kamp ob plaži je zelo priljubljen. Gostje iz vsega sveta prihajajo k nam, da parkirajo svoj avto v senci in uživajo v čistem in zelo tihem morju. Omenili smo kamnito plažo, vendar moramo poudariti, da je še vedno lahko hoditi in dostopno vsem. Postavljene kamnine, ki potopite v morje, so odlične za dnevno sončenje in občasno kopanje. V bližini so zalivi Guvnina in Tašalera. Velike zelene krone vam bodo dale naravno senco in prijeten vonj, prepoznaven za obalno območje. Naše jahte prihajajo v naš zaliv in dajo celoten vtis naših jaht. Obiščite nas, se sprostite in se sprostite. Uživajte v naši plaži in naredite odlične fotografije za počitnice. Čakamo vas.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala