Polja Beach Premantura

# Polja Beach Premantura

Istra

Premantura

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Večje kamenčki med kamnitih površin so odličen kraj za preživljanje časa v miru in tišini. Več razpršeni po plaži Njive je čisto in prijetno toplo. Vstop v morje je enostaven, in postaviti na osrednjem delu plaže. Tisti malo okretna lahko najdejo svoje mesto na bližnjih skalah. Čeprav na daljavo, plaža Njive je dobro udeležili, in je prišel vse starosti. V ozadju plaže prevladujejo živahno zelenih borovih iglic, medtem ko je morje še vedno kristalno zelene barve, ki ima na modri odtenek odvisno od globine morja. Plaža je lepa in da je zato veliko raje. V bližini plaže nimate razkošje v obliki restavracijah, zato vam priporočamo, da na plaži dobiš pripravljeno vnaprej. Če pridete na enodnevni izlet, vzemite s seboj vse potrebščine. Uživajte popolnoma izven dosega vsakdanjega življenja.

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala