Plaža Paltan bar Banjole

# Plaža Paltan bar Banjole

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Banjole
30.03.2017. 15:37 dodajeIvan

Nekoliko izolirali iz vasi in turističnih objektov plaže Paltan je bo potrebno mir in tišino. Seveda, če iščete počitnice brez velikega hrupa, gneče in okoliških dogodkov, potem je to plaža je kot nalašč za vas. To se nahaja v vasi Banjole, vendar izven urbanih območij. Plaža je prodnata, z mirno in prijetno toplem morju. Na plaži imate klop, in v nekaterih krajih in bora deluje odlično naravno senco. Obiščite našo plažo, še posebej, če spadajo v omenjene skupine -, ki ljubijo mir in tišino. Tukaj ne bo motilo veliko množico, ali prehod velikega števila ljudi. Želimo vam prijetno bivanje in počitnice si zaslužili.Paltana Barn Obstaja tudi Paltan bar, kjer se lahko osvežite v baru zvečer potekala različne zabave.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala