Plaža Centinera Banjole Istra Pula

# Plaža Centinera Banjole Istra Pula

Istra

Banjole

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna

Plaža Centinera se nahaja v vasi Banjole v borovem gozdu, ki zagotavlja senco vsem gostom, ki se želijo skriti pred sodnikom. Plaža je deloma prodnata in delno skalnata. Idealen je za otroke, ker ima veliko plitvih delov. Od plaže lahko najamete čolne, ležalnike, senčnike, kolesa za vodo, majhen vodni park za otroke in gastronomsko ponudbo, v bližini je več restavracij in barov. V sezoni so tudi animatorji, ki animirajo goste večkrat na dan. V bližini je priljubljena plaža Paltana Banjole.Plaza je prilagojena otrokom in je odličen kraj za družine zaradi bogate ponudbe otrok, množice vodnih aktivnosti in nežnih vhodov v morje. Parkiranje je brezplačno. Pomanjkljivost je preveč razpoloženja v središču sezone. V bližini so Indijska arena, kamp Peškera in kamp Diana

Fotografije: .medulinriviera.info


Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi




Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala