Plaža St. Ivan Pula

# Plaža St. Ivan Pula

Istra

Pula

Pošalji svoj sadržaj

Komentar ali Upgrade this article, napišite novo. Registracija ni potrebna
članek
Položaj
Pula
30.03.2017. 08:27 dodajeIvan

Plaža St. Ivan se nahaja na rtu in v stiku z morjem zaliva Sv. Zelo lepo, čisto in dobro opremljena. Ta plaža je priljubljen, kar ni presenetljivo, če upoštevamo, da se območje nahaja. Ves ta del Pule je dobro obiskana, vključno okoliških plaž. Plaža St. John je narejena iz majhnih kamenčkov, ki lahko še vedno našli potepuške nekoliko večje kamenčke. Morje je zelo čisto in lepe barve. To je ugodno za kopanje, in dostop do morja je enostavna in primerna za vsakogar. V morju je vodni park, ki otroci radi, in malo naprej, je ograjen prostor za plavalce. Kraj ima dovolj in v morju in na plaži. Čeprav se zdi, da je plaža napolnjena do zadnjega kotička, da ni tako. Tukaj je soba tukaj za več gostov, in to je neke vrste vabilo za vse, ki se glasi. Ob plaži so restavracije z ustrezno izbiro jedi in pijač, turistične objekte in drugo, kar spada zraven. Bližnji gozd ponuja odlične barve, kontrast, ki delujejo plažo in morje, kljub temu, da ni naravna senca, ker gozdovi gosto in nedostopna. Lahko chill prosimo, da obiščete bližnjo kavarno ali restavracijo in uživajte preostanek dneva. Pogled s terase je fenomenalen, in zvoki, ki prihajajo od plaže.

 

Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala